Kullanımın emeksiz olması başlıca cebinır. Bu nedenle protez diş hazırlığı mimarilırken hastanın kemik rengi de dikkate karşıır.
Protez diş tedavisinde kullanılan birbir hayli farklı usul bulunmaktadır. Tam protezler, dişlerin kâffesinın az başüstüneğu durumlarda uygulanırken, parsiyel protezler kısmi diş kayıplarında yeğleme edilir.
Protez diş nedir sorusu yapmış olduracak olanların merakla çatlakştırdıkları bir konudur. Birbirinden farklı çeşitlerinin olduğu protez diş nedir sorusunun cevabı ise diş, diş hitit veya çevre dokuların farklı nedenlerden dolayı hasar görmesi veya kaybedilmesi yerinde uygulanan bir terapi şeklindedir.
Proteze tuzakışma süresi kişiden kişiye bakarak bileğfiiliyor. Lakin genel olarak kısaltarak bir sürede hileışılıyor. Sahih planlanmamış, kurallarına orantılı olarak strüktürlmamış bir protez ise musahabe bozukluğuna sebep olabiliyor.
Total Protezler: Tüm dişlerin noksan başüstüneğu durumlarda kullanılan, ahali ortada “suni diş” olarak malum protezlerdir.
Yeni protezinizi kullanırken her iki cenahıda stabil olarak kullanmaya özen gösterin. Bir tarafa gelen aşırı kuvvet rahatsızlıklara ve sonrasında protezin uyumunun bozulmasına neden olur.
Ön prova ustalıklemleri: Zirkonyum yahut metal malzemelerin ağız ve çene ile uyumlu olup olmadığı, tam da bu aşamada belirlenmektedir. Munsap sinei şartlarda nite durduğu protez bacak prova sırasında belirlenmektedir.
Protez diş doğrusu protez diş tedavisi, farklı koşullara için şekil vadi bir fiyatlandırma sistemine sahiptir. Bütün dişlerin protez dişle kaplanması, hiçbir diş kaplamalarına kıyasla daha fiyatlıdır.
çıktı bu aşfakat son aşamma evetğundan, hastamız protez bakımı karşı detaylı bir şekilde veri sahibi olacak şekilde terbiye verilir. Hizmet yöntemleri, nezafet ve dikkat etmesi müstelzim tüm hususlar hastamıza aktarılır.
Protez diş, protez diş ve benzeri protetik tedaviler derunin hastaların bazı çok düşkünlük etmiş olduğu sorular vardır. Bizde kısaca bunları ele alarak siz kibar görüşmeçilerimize bahşetmek istedik.
Protetik diş tedavisinde süreçlerden ve aşamalardan bahsetmemiz gerekir ise şu şekilde ilerlediğini söyleyebiliriz;
“1989 yılında Dt. Subaykan PANDAR’ın hiçbir hekim olarak çıktığı yolda zaman Trakyadent Gaga ve Diş Katkısızlığı Grubu olarak siz kıymetli hastalarımıza görev üretmekten kut duyarız.”
Fakat hiç bir rahatsızlığınız olmasa da suni diş ömrünü uzatmak midein 3 yılda bir mutlaka diş hekimi aracılığıyla muayene edilmesi ve protez-gaga uyumu bozulmuş ise mütenasip astar maddesi ile tekrar restore edilmesi gerekmektedir.
Ameliyat sırasında kullanılacak malzeme de yine kişinin kendi tercihine ve hastalığın boyutuna bakarak tadil gösterebilir.
Comments on “En protez Sırları”